Catering og mad ud af huset nær Vejle og Horsens

Få catering og mad ud af huset hos Hyrup Kro

Bestil catering og mad ud af huset hos Hyrup Kro – vi ligger kun en kort køretur fra Vejle og Horsens.

Vi tilbyder catering og mad ud af huset i Vejle, Horsens og omegn til fester og selskaber. Holder De fest i eget hjem, forsamlingshus, telt eller selskabslokale kommer vi gerne med menuen.

Buffet eller sammensatte menuer

Vi har et stort udvalg af buffetter og menuforslag beregnet til konceptet ”ud af huset”. Forretter og koldt til buffetter er færdiganrettet og klar til servering. Den varme menu leveres i varmebokse og skal blot pakkes ud. Vi anbefaler lidt hjælp i køkkenet.

Hyrup Kro kan mod betaling medsende professionelt personale efter ønske.

Klik her og se vores selskabsmenuer

Catering og mad ud af huset til bryllup, barnedåb eller fødselsdag

Skal der afholdes bryllup, barnedåb, fødselsdag eller anden stor fest? Når De skal holde fest næste gang, så ring til Hyrup Kro på tlf. 75 89 74 44

  • Vi leverer gerne Deres festmenu hjemme hos Dem

Virksomheder kan vi også hjælpe

  • Skal der afholdes reception eller jubilæumsfest, så prøv at ringe.
  • Sammen skal vi nok finde en løsning så De bliver tilfreds.

Mad ud af huset til større arrangementer

Hyrup Kro – når der skal være kæmpefest, høstfest, lokalrevy eller firmafest. Skal festen afholdes i Deres lokale forsamlingshus, et telt på en festplads, eller i en sportshal, så prøv os.

Vi har prøvet det før: vi kan levere festmenu, platter eller Deres helt eget menuforslag. Lad os hjælpe Dem til en vellykket fest.

Take-away

Vi har også en fin ordning til dig, som bare skal bruge noget godt at spise til dig selv eller din familie. Du kan læse mere om vores take away tilbud her.